Wij werken doorgaans met klanten die een totaal budget hebben vanaf €2.000 per maand. Dit betreft dan de fee die je aan ons betaalt voor alle activiteiten + de gemaakte advertentiekosten.

Over het algemeen beginnen MKB-bedrijven met een advertentiebudget van minimaal €20 per dag. Dit betekent dat je slechts €560 euro per maand uitgeeft aan advertentiekosten. Je verkrijgt hiermee waardevolle data én vergroot je merkbekendheid. Bijna alles in de wereld kost geld en als je passie hebt om je bedrijf te laten groeien, dan moet investeren.

De fee die je aan ons betaalt hangt af van verschillende extra opties die je kunt kiezen. Wij kunnen slechts een Traffic-campagne opzetten, zonder een hele funnel te bouwen. Hiervoor wordt slechts een kleine vergoeding gevraagd, maar dat betekent ook dat je zelf nog veel moet doen. Als je besluit om de hele funnel door ons te laten maken + advertenties op social media én Google, dan moet je denken aan een fee van rond de €1.100 per maand, plus wat eenmalige kosten.

Dit lijkt op het eerste gezicht misschien veel, maar als je ziet hoeveel uren daar in gaan zitten (en hoe effectief het is), dan vind je zo’n fee het meer dan waard. Daarnaast is de samenwerking ook leuk en gezellig. Niks geen saaie agency… nee, een ontzettend leuke online partner met een power-team die zich 100% voor jouw bedrijf gaat inzetten.

Indien je niet zo goed weet hoeveel budget je moet vrijmaken voor je online marketing activiteiten, dan mag je ons altijd om gratis advies vragen. Stuur ons een WhatsAppje met je vraag. Wil je direct beginnen met het uitstippelen van de komende 90 dagen? Klik dan hier om een gratis strategiesessie in de plannen.

Laten we beginnen.

Dadema Marketing - Online Marketing Bureau - Marketing Funnels - Online Funnel - logo icon

Stuur ons een bericht

Wij vinden het leuk om van je te horen. Laat hier een bericht achter en wij reageren binnen 24 uur.
+31 (0)85 004 1433

    *Bij versturen geef je automatisch toestemming voor contact.