Wij geloven dat het binnen 90 dagen perfect mogelijk is om succes te behalen. Het gehele project ziet er dan als volgt uit:

Periode 1: Testen, testen en nog eens testen.
Deze eerste periode staat in het teken van testen. Dit betekent dat wij verschillende doelgroepen en content gaan testen. Ook wordt de conversie-gerichte landingspagina gemaakt en wordt de automatisering opgezet, zodat er geen waardevolle data verloren gaat.

Periode 2: Optimaliseren van de data
Nu hebben we voldoende test-advertenties uitgevoerd en is het tijd om deze te optimaliseren. Het is daarnaast ook de bedoeling om nieuwe advertentie content te blijven testen. De landingspagina wordt aangepast en er wordt een B-versie gemaakt om te kijken welke er beter presteert.

Periode 3: Steady doorpakken
In deze derde maand is het wat rustiger, want we weten nu wat de perfecte doelgroep is en welke advertentie-content het beste werkt. Uiteraard blijven we de actieve campagnes optimaliseren en nieuwe testen ontwikkelen. De 90 dagen zijn nu bijna voorbij en wij kunnen je precies uitleggen wat wél en wat niet heeft gewerkt.

Bovenstaande opbouw heeft zijn succes meerdere keren bewezen en is voor ons The Way To Go. Wil jij hier ook de vruchten van plukken? Plan dan direct een 30 minuten gratis strategiesessie in met een van onze Growth Experts.

 

Laten we beginnen.

Dadema Marketing - Online Marketing Bureau - Marketing Funnels - Online Funnel - logo icon

Stuur ons een bericht

Wij vinden het leuk om van je te horen. Laat hier een bericht achter en wij reageren binnen 24 uur.
+31 (0)85 004 1433

    *Bij versturen geef je automatisch toestemming voor contact.