De uitdaging

The Munay Journey is een bedrijf dat je met het verwerken van persoonlijke problemen, waardoor je weer ‘back on track’ komt. De zoektocht naar ‘je innerlijke ziel’ is waar het in de healingsessies om draait.

Lucia Ferrario, de eigenaresse van dit bedrijf, woont in Singapore. Aangezien wij een online partner zijn, wat dit geen enkel probleem. The Munay Journey is een van de vele internationale bedrijven die wij hebben geholpen met de online marketing.

De opdracht was om zoveel mogelijk kwalitatieve leads binnen te halen met social media advertenties. Om dit te doen hebben wij onze full-funnel strategie ingezet, dit begint met het bouwen van een conversiegerichte landingspagina.

Deze hebben wij binnen enkele dagen in elkaar gezet, zodat we konden gaan beginnen met stap 2: de social media advertenties.

Wat was het plan?

Succes komt niet aanwaaien, dat weten wij ook. Daarom schrijven wij altijd een concrete strategie uit. Weet wat je doelen zijn en ga die vervolgens proberen te bereiken.

Het plan was om eerst een landingspagina te creëeren, zodat al het verkeer van de advertenties op een georganiseerde pagina zou belanden ✅

Een goede structuur met een duidelijke CTA (call-to-action), speelt hierbij een grote rol. Uiteindelijk wil je de websitebezoeker omzetten in een betalende klant. Echter, dit lijkt makkelijker dan dat het is.

Na goedkeuring van de landingspagina werden de advertentieteksten geschreven en de visuals (beeldmateriaal) ontwikkeld.

En toen… waren we klaar om van start te gaan met de online campagnes 🚀

€2,59

Kosten per lead

Met een minimale omzet van €80 per lead. Dat wil toch iedereen?

43.