De uitdaging

Hana Tea House is een online bedrijf dat gespecialiseerd is in organische thee. Hun klanten komen uit heel Europa, wat de markt erg groot maakt.

Aan ons de taak om een complete funnel op te zetten, om zo meer verkopen te genereren.

Dit betekent dat wij verantwoordelijk waren voor: het ontwikkelen van de landingspagina, het opzetten van effectieve advertenties op social media én Google en voor de CRM-automatisering -> e-mailmarketing 📩

Deze strategie zorgde ervoor dat er nieuwe mensen het theebedrijf ontdekten en zo werd de merkbekendheid vergroot.

Dadema Marketing - Online Marketing Bureau - Marketing Funnels - Online Funnel - vinley

Wat was het plan?

Er stonden 2 opties op de planning, die we uiteindelijk allebei hebben getest.

Allereerst werd er een landingspagina gemaakt die 5 nieuwe thee-trends bevatte. In de advertenties gaven wij aan dat als mensen op de advertentie klikte, de nieuwe trends hen zouden verbazen.

Als een geïnteresseerde persoon eenmaal op de landingspagina belandde, zagen zij allemaal tips die op een subtiele manier gelinkt waren aan de producten van Hana Tea House.

Optie twee ging over concrete conversies. Wij zorgde ervoor dat er verkeer naar de website werd gestuurd, zodat wij die met Dynamic Retargeting Ads (DRA) opnieuw konden bereiken.

Dit is zo effectief, want met DRA zorg je ervoor dat mensen precies dezelfde producten in de advertentie zien als die ze op de website hebben bekeken.

50+

Advertentievariaties gemaakt

Zo konden we effectief de beste data verzamelen om mee te werken.

6,63%