Dadema Marketing - Online Marketing Bureau - Marketing Funnels - Online Funnel - vinley

Veel plezier met het lezen van deze blog!

Als je wil dat mijn team en ik jouw marketing regelen, klik hier.

Snapchat is niet enkel voor zelf-geliefde millennials, nee… in tegendeel. Na Facebook en Instagram staat Snapchat op de derde plaats als je kijkt naar meest populaire social media platformen.

Daarom is het ook niet gek dat veel bedrijven kijken wat de mogelijkheden zijn met Snapchat advertentiecampagnes.

In dit artikel gaan we ons focussen op gratis tips die bijdragen aan een succesvolle Instagram advertentiecampagne.

We leggen uit hoe je het aantal volgers kunt verhogen en wat je kunt doen om zoveel mogelijk verkeer richting je bestemmings-URL te sturen.

Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om betaalde documenten te downloaden met exclusieve tips die ervoor zorgen dat jij een échte Snapchat Advertentie Expert gaat worden.

Indien je de 10 KETS TO SUCCESS Special Edition van alle 4 de social media platformen hebt gelezen (Facebook, Instagram, Twitter & Snapchat), kunnen de potentiële klanten niet meer om jou heen…

de kliks blijven binnen stromen en je omzet zal stijgen!

Dadema Marketing - Online Marketing Bureau - Marketing Funnels - Online Funnel - CHECKLIST

Cruciale tip 1: Kies het juiste format

De platforms die aan bod komen in deze Special Edition boek zijn Facebook, Instagram, Twitter en Snapchat.

Dagelijks gebruiken miljoenen mensen van over de hele wereld deze platforms en daarom is het interessant om ze te gebruiken in je marketingplan.

Elk bedrijf kan groeien door social media advertenties en het is niet lastig om te starten. In deze blog staat Snapchat centraal, maar daarnaast staat er op ROI Kanon nog veel meer informatie over de andere platformen.

In de afgelopen tijd heb ik zo’n 23 testen uitgevoerd met Snapchat advertentie campagnes en hieruit zijn de interessante resultaten gekomen. Ik heb de bevindingen in deze blog verwerkt.

Snapchat is winstgevend, echt. Je moet alleen weten hoe én wanneer je dit platform inzet voor jouw bedrijf 🏆

Snapchat heeft verschillende soorten advertentie formaten waaruit je kunt kiezen. Hierbij staat je ultieme marketing doel centraal en hoe je graag wilt dat mensen reageren op je a