Dadema Marketing - Online Marketing Bureau - Marketing Funnels - Online Funnel - vinley

Veel plezier met het lezen van deze blog!

Als je wil dat mijn team en ik jouw marketing regelen, klik hier.

Stel je voor, je producten worden geleverd via logistiek via bol.com en de duizenden euro’s stromen binnen… en dat met slechts twee uurtjes werk per week. Wie wil dat nou niet?

Bol.com is een toegankelijk platform waar ook jij een mooie omzet kunt draaien vanuit je luie stoel.

⚠️ Als je het goed aanpakt, dan zit jij binnen no-time met een goed betaalde baan voor slechts enkele uren in de week.

Ik zeg dit niet om mijn tips te verkopen, nee. In de afgelopen jaren heb ik voor de klantendienst gewerkt én succesvol partner geworden 🤩

Mijn producten gaan logistiek via bol.com en ik adverteer op het platform.

Van student naar succesvolle ondernemer, mede door bol.com. Iedereen kan beginnen met verkopen en iedereen kan succes behalen.

📝 In dit artikel geven ik je 5 cruciale tips om meer te verkopen op bol.com in 2021.

Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om betaalde documenten te downloaden met effectieve tactieken die ervoor zorgen dat je die 10k per week aantikt.

Het koopblok is een van de belangrijkste aspecten binnen het partnerplatform.

“Wanneer meerdere partners hetzelfde artikel aanbieden via bol.com, wordt één van de partners geselecteerd voor het koopblok. En dat is de partner die op dat moment het beste aanbod heeft in termen van prijs, levertijd en service. Heb je het koopblok, dan wordt de kans aanzienlijk groter dat het artikel dat wordt toegevoegd aan de winkelwagen, afkomstig is uit jouw assortiment.” Aldus bol.com.

Bol.com is hier nog subtiel, maar het feit is gewoon dat als je geen koopblok hebt, dat je kunt fluiten naar bestellingen.

Enkel de verkoper met het koopblok krijgt de bestellingen binnen. Als je namelijk het koopblok niet hebt en je verlaagt je prijs met een paar euro, dan neem jij het koopblok over.

Dadema Marketing - Online Marketing Bureau - Marketing Funnels - Online Funnel - CHECKLIST

Cruciale tip 1: Koopblok

Je maakt meer kans op het koopblok wanneer je verbeteringen doorvoert in je leverbelofte, prijs en prestatiescore.

In het menu ‘Prestaties’ in je verkoopaccount, zie je waar er voor jou nog winst te behalen valt. Gebruik deze inzichten goed, zodat je het koopblok behoudt.

Op het moment dat een concurrent het koopblok overneemt, zal je hoogstwaarschijnlijk geen bestellingen van dat product meer ontvangen tot dat je het koopblok weer terug hebt.

⭐️ Het is net een s