Dadema Marketing - Online Marketing Bureau - Marketing Funnels - Online Funnel - vinley

Veel plezier met het lezen van deze blog!

Als je wil dat mijn team en ik jouw marketing regelen, klik hier.

Geen logistieke zorgen, lage inkoopkosten en goede marges… dropshippen is voor veel mensen de ultieme manier van ondernemen. Maar is deze manier van zaken doen wel zo gunstig?

Het internet staat vol met tips, risico’s, succesverhalen en verschrikkelijke verhalen. Aan jou de taak om deze aan elkaar af te wegen zodat je een goede beslissing kunt nemen.

In dit artikel geef ik je 5 cruciale tips om meer bestellingen te krijgen met dropshippen in 2021 💸

Mijn naam is Olivier Dadema en ooit ben ik begonnen met een dropshipping webshop. Ik heb mijzelf alles geleerd en nooit een cursus gekocht.

Nu moet ik zeggen, als ik toen de kennis kon kopen waarover ik nu beschik, dan had ik het zeker gedaan.

En gelukkig voor jou heb ik ROI Kanon ontwikkeld, zodat jij de kans hebt om veel tijd te besparen en je direct te focussen op het leukste gedeelte: bakken met geld verdienen.

Veel goeroe’s vertellen je dat dropshippen dood is. En misschien is dat ook wel zo, want platformen zoals Amazon en bol.com zorgen ervoor dat je zorgeloos kunt verkopen zonder enige investering.

Maar als je écht wil groeien en duizenden euro’s per maand wil omzetten, dan is een eigen website een betere optie. Het kost tijd en je bent zeker niet miljonair binnen 24 uur, maar het is 100% haalbaar.

Dadema Marketing - Online Marketing Bureau - Marketing Funnels - Online Funnel - CHECKLIST

De 5 cruciale tips om meer bestellingen te krijgen met dropshippen in 2021 gaat ervoor zorgen dat je stap-voor-stap je doel gaat bereiken… wat dat doel dan ook is.

Passie, inzet en focus zijn nodig om alles te bereiken in het leven en ik heb zo’n gevoel dat het jou gaat lukken.

Gebruik deze 5 cruciale tips om fouten te voorkomen die ik persoonlijk wel heb gemaakt. Het is niet erg om fouten te maken, zeker niet, maar het is fijn als je fouten die andere personen hebben gemaakt kunt vermijden.

Allereerst: wat is dropshippen:

Dropshippen
werkt als volgt: de klant bestelt een product in jouw webwinkel. Jij plaatst vervolgens een order bij je leverancier. Daarna stuurt jouw leverancier het product rechtstreeks naar de klant.

Jij als ondernemer vervult hierbij dus slechts een bemiddelende rol, je hebt geen voorraad en hebt niks met de verzending te maken.

Cruciale tip 1: Geen haast

Bij deze tips gaan we ervan uit dat je een online webshop wilt beginnen die producten vanuit China rechtstreeks naar de klant laat verzenden.

Dropshippen begint natuurlijk met een goed product… maar hoe kies je nou het juiste product en de juiste niche?

Op het moment dat je gaat bepalen welke niche geschikt is voor jouw bedrijf, heb dan geen haast. Bekijk alle opties en schrijf alles op.

Indien