Dadema Marketing - Online Marketing Bureau - Marketing Funnels - Online Funnel - vinley

Veel plezier met het lezen van deze blog!

Als je wil dat mijn team en ik jouw marketing regelen, klik hier.

Het belangrijkste platform om foto’s te delen is op dit moment Instagram. Bijna elke generatie heeft zich er ondertussen al aan gewaagd… zelfs mijn opa heeft Instagram.

Instagram heeft 800 miljoen maandelijkse gebruikers, 60 miljoen dagelijks geplaatste foto’s en 1.6 biljoen uitgedeelde ‘likes’ per dag.

In dit artikel gaan we ons focussen op enkele gratis tips die bijdragen aan een succesvolle Instagram advertentiecampagne.

We leggen uit hoe je het aantal volgers kan verhogen en wat je kunt doen om zoveel mogelijk verkeer richting je bestemmings-URL te sturen.

🏆 Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om betaalde documenten te downloaden met exclusieve tips die ervoor zorgen dat jij een échte Instagram Advertentie Expert gaat worden.

Indien je de 10 KETS TO SUCCESS Special Edition van alle 4 de social media platformen hebt gelezen (Facebook, Instagram, Twitter & Snapchat), kunnen de potentiële klanten niet meer om jou heen…

de kliks blijven binnen stromen en je omzet zal stijgen! 🚀

DADEMA-MARKETING-ROI-KANON-FACEBOOK-BLUEPRINT

De platforms die aan bod komen in onze artikelen zijn Facebook, Instagram, Twitter en Snapchat. Alle vier de platformen zijn ontzettend populair. Dagelijks gebruiken miljoenen mensen van over de hele wereld deze kanalen.

Grotendeels voor vermaak, maar ook voor educatieve of informatieve doeleinden worden de platforms gebruikt. Het is aan jou de taak om hierop in te spelen.

Begin altijd met jezelf enkele vragen te stellen als je een instagram advertentie campagne gaat opzetten:
– Wat wil ik te bereiken met deze advertentie?
– Welke doelgroep is geïnteresseerd in mijn advertentieaanbod?
– Wat zijn de interesses van deze doelgroep?